Het hebben van een foto op je profiel kan het aantal mensen dat jouw pagina bekijken drastisch verhogen. Eerste indrukken zijn alles, dus is het belangrijk dat jouw foto de juiste dingen over jou vertelt.

GEBRUIK EEN FOTO VAN KWALITEIT

Met een profielfoto (waarvan de kwaliteit belangrijk is) moeten bezoekers van je pagina kunnen zien hoe je er écht uitziet. Kies een portretfoto die duidelijk laat zien hoe je glimlacht in flatterend licht (daglicht is het beste), plus een foto waarop je helemaal te zien bent en een foto die laat zien waarvan je zoal geniet zoals bijvoorbeeld surfen of snowboarden.

Enkele tips voor de meisjes – zorg ervoor dat je make-up subtiel is of zoals je het normaal zou dragen – hetzelfde geldt voor kleding. Mannen daarentegen moeten zorgen de foto hun gezicht niet verbergt onder een hoed, een grote zonnebril of een sjaal.

KIES EEN RECENTE FOTO

Stel je de schok eens voor wanneer je komt opdagen, in de verwachting de charmante prins op het witte paard​ te ontmoeten, alleen is je droomprins tien jaar ouder. Of dat je ontdekt dat de vrouw waarmee je hebt zitten chatten helemaal niet het piepkuiken is dat haar foto impliceerde.

Vergeet niet, dat online dating niet gaat over het creëren van een fantasie versie van jezelf – het is een manier om mensen te ontmoeten met wie je een echte relatie kunt opbouwen. Het heeft geen zin om foto’s van 20 jaar (of 20 pond lichter) te gebruiken. Er zijn zoveel mensen op zoek naar liefde online dat je niet hoeft te overdrijven – wees jezelf en iemand zal je gewoon zoals je bent aanbidden.

KIES EEN FOTO DIE JOU ECHT LAAT ZIEN

Het is niet nodig om urenlang te poseren voor de perfecte foto of het bewerken van jouw favoriete foto’s op je computer, want dat is niet wie je werkelijk bent.

Zeker niet als je de foto bewerkt. Mensen willen zien wie je echt bent en beide partijen hebben veel meer kans dat ze blij zijn met wat ze zien als ze elkaar in het echt ontmoeten doordat ze de foto’s die ze hebben geplaatst laten zien wie ze zijn.

Je profielfoto moet je laten zien als een goede partner, dus zorg ervoor dat je natuurlijk overkomt. Een goede richtlijn zou een foto van jou zijn met de kleding die je zou dragen dragen op een eerste date.

GLIMLACH

Als je lacht, zullen de foto’s de indruk geven dat je een vrolijk en vriendelijk persoon bent – en dat is altijd aantrekkelijk. Onderzoek heeft aangetoond dat de beste foto die een vrouw kan gebruiken er een is waarop ze glimlacht naar de camera.

 

Rate this post