Voor sommige mensen is het nooit het goede moment om de vraag te stellen om te ontmoeten. Er zijn singles die alleen contact willen op een niet-persoonlijke manier. Dit geldt gelukkig maar voor weinig personen op een datingsite of app. De meeste personen zijn single en op zoek naar een date. Als je een leuk gesprek hebt dan wordt het ooit tijd om een ontmoeting voor te stellen. Zonder een ontmoeting weet je nooit wat voor vlees je in de kuip hebt. Alleen dan kom je erachter of er echt een klik is tussen jullie beiden. Wanneer moet je dit doen en wie stelt de vraag?

Wat is het goede moment?
Wil je afspreken met de persoon met wie je berichten aan het versturen bent? Of en wanneer de ander je wil ontmoeten is een vraag die gesteld moet worden om tot een eerste date te komen. Stel de vraag niet te vroeg maar ook niet te laat. Het is belangrijk om een inschatting te maken of de ander wil afspreken of niet. Probeer het niet te snel te doen zodat je de leuke single niet wegjaagt. Te vroeg kan voor sommige singles te benauwend zijn waarna ze al snel het contact verbreken. Voor personen met nauwelijks ervaring met daten op het internet is het lastig om dit te bepalen. Hoe meer ervaring je krijgt in daten op het internet, hoe comfortabeler je het goede moment kunt bepalen om een ontmoeting voor te stellen.

Wie stelt de ontmoeting voor?
Weet je niet wie dat moet doen? Eerlijk gezegd maakt het niet uit. Na veel berichten verstuurd te hebben komt het tijdstip om de vraag te stellen. Dit kan bijvoorbeeld een vraag zijn zoals “Vind je het leuk om snel een drankje doen?”. De man en vrouw mogen deze vraag beiden stellen. De vraag komt normaliter uit de mond van de man en minder vaak komt het van de vrouw. Vrouwen zien graag dat de man initiatief neemt in alle fasen van online daten. Dit begint bij het aanspreken van de vrouw tot het voorstel om af te spreken. Vrouwen stellen de vraag ook soms maar vaker laten ze het over aan de man.

Bron: http://www.gratisdatingtips.nl

Op welk moment vraag je iemand voor een ontmoeting?
3.67 (73.33%) 3 votes