Eerste indruk:

RussianCupid.com en UkraineDate.com zijn online dating sites gericht op mannen die geïnteresseerd zijn in mooie vrouwen uit Rusland en Oost-Europese landen. Met duizenden Russische en Oekrainse singles is er zeker geen tekort aan prachtige vrouwen die wachten om jou te ontmoeten.

 

Russische Datingsite

Voors

Prachtige buitenlandse vrouwen die op zoek zijn naar online dating en een huwelijk

Nooit meer taalbarrières met gratis vertaaldiensten voor het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Noors, Pools, Russisch en gedetailleerde, maar vrij standaard, profielen

Fatsoenlijke mogelijkheden voor een match met een gratis lidmaatschap

Tegens

De vertaaldienst is automatisch, net als die op het internet – de vertalingen zijn rudimentair. Het is een begaanbare en niet uitsluitend een postorderbruidsite, maar je zult zien dat de meeste vrouwen op zoek zijn naar meer dan alleen een online date

 

Hoe werkt het

Om te beginnen, klik je op “Join For Free” en start je met het invullen van je gegevens. Je krijgt ook veel specifieke informatie over jouw perfecte Oost-Europese vrouw, zoals haar etniciteit, leeftijd, religie, en -nog belangrijker- de vraag of ze op zoek naar een huwelijk.

Er zijn letterlijk tienduizenden contactadvertenties die je kunt doorbladeren.

Je kunt de foto’s en de video’s van een bijna eindeloze reeks van Russische, Oekraïense en andere Oost-Europese vrouwen die op jou wachten bekijken. Als gratis lid kun je via contactadvertenties vrouwen zoeken die op zoek zijn naar online dating of een huwelijk, in contact komen met betalende leden, vrouwen toevoegen aan je “Interest” lijst en bekijken wie voor jou de perfecte match is. Als je voor een vrouw valt die geen Engels spreekt, kun je gebruik maken van de vertaaldienst van de site die alle berichten van en naar je geliefde vertaalt.

Als een upgrade lid kun je chatten en video-berichten ontvangen en in contact komen met zowel niet-betalende als betalende leden. Je kunt ook gebruik maken van veel meer aangepaste zoekopties. Als je er klaar voor bent, zul je genoeg persoonlijke informatie hebben, wat betekent dat je kunt beginnen met het verplaatsen van je relatie online naar persoonlijk.

 

Prijzen

Je kunt gratis berichten verzenden en ontvangen van en naar betalende abonnees, wat perfect is, zolang je Russische droomvrouw een betalend lid is! Het beste is om je lidmaatschap te upgraden; lidmaatschappen kosten tussen de $ 8 – $ 30 per maand, afhankelijk van hoelang je lid bent en voor welk lidmaatschap je kiest.

Russiancupid fake?

RussianCupid.com is de thuisbasis van enkele van de meest verleidelijke profielen van postorderbruiden en buitenlandse vrouwen die gewoon op zoek naar een goede tijd.

Als je een zwak hebt voor Russische, Oekraïense of andere Oost-Europese vrouwen die op zoek zijn naar een huwelijk, is de kans groot dat je iemand vindt die aan jouw verlangens voldoet op RussianEuro.com.

 

Ga Naar de Website> klik hier

 

 

 

Russian Cupid Review
4.75 (95%) 16 votes