Online Reviews

Tinder Review

1dating      3dating

Als je alleenstaand bent, zit je waarschijnlijk op tinder. Als je gelukkig bent met iemand, heb je waarschijnlijk je single vriendinnen geholpen met het scrollen door de lijsten op zoek naar mogelijke potentiële dates. Je kunt er niet aan ontsnappen.

Nieuw onderzoek toont aan dat er 50 miljoen actieve gebruikers op tinder zitten, die gemiddeld 11 keer per dag hun account controleren en 90 minuten per dag besteden aan de app. Maar als dit alles jou niets zegt, wil je misschien wel weten hoe het precies werkt.

Hier vind je alles wat je moet weten over de app waar iedereen het over heeft…

Dus, Tinder… vertel me alles!

Het is een online dating app. Toen het voor het eerst werd uitgebracht, werd het meer gebruikt als een ontmoeting/casual sex app, omdat het potentiële matches vindt op basis van mensen bij jou in de buurt.

Hoe werkt deze Tinder app dan?

Het is echt heel simpel en gemakkelijk. Het zoekt jouw locatie met behulp van GPS en maakt dan gebruik van je Facebook-gegevens om jouw profiel aan te maken (maak je geen zorgen, niets van tinder zal ooit worden geplaatst op Facebook). Een tinder profiel wordt samengesteld door slechts je voornaam, leeftijd, foto’s (naar keuze) en alle pagina’s die je hebt ‘geliked’ op Facebook.

Dan zoekt tinder app de potentiële matches bij jou in de buurt (je kunt dit beperken door te zoeken op leeftijd en afstand) en als deze matches je bevallen, veeg je naar rechts om hen te ‘liken’. Zo niet, dan veeg je naar links om ‘over te slaan’. Als ze jou ook hebben ‘geliked’ – is het bingo. Het is dan een match en je kunt beginnen met berichten te versturen.

Wat zijn Tinder Moments?

In een poging om de matches elkaar beter te leren kennen, heeft Tinder ‘Moments’ geïntroduceerd. Het idee is dat je een foto maakt met behulp van de app, die vervolgens naar al jouw matches wordt gestuurd; zij bekijken dan jouw moment en vegen naar links voor ‘nee’ of naar rechts voor ‘like’, net zoals bij de profielen. Je zult dan in staat zijn om te zien wie jouw moment heeft ‘geliked’ en je kunt beginnen met ze te chatten op basis van deze extra informatie. Het is een beetje zoals Snapchat behalve dat de foto’s na 24 uur komen te vervallen en het lijkt op Instagram, want je kunt je foto’s opleuken en mooie filters toevoegen.

 

Dus, wat is de conclusie over Tinder dating?

Hier is onze beoordeling over tinder dating app:

Voors

– Het is snel. Je hoeft niet uren over een profiel te piekeren. Je kunt ongeveer na een minuut aan de slag.

– Het is natuurlijk. Je ‘liked’ mensen op dezelfde manier zoals je zou doen in een bar en op de vraag of je ze op het eerste gezicht aantrekkelijk vindt. Een beetje oppervlakkig, ja, maar laten we eerlijk zijn, dat is wat we allemaal doen op een avondje uit, toch?

– De wederzijdse vrienden functie betekent dat mensen met referenties kunnen komen; als je hebt 10 Facebook vrienden gemeen hebt met een match, dan is de kans groot dat je een winnaar zou kunnen worden.

– Het is gemakkelijk om onderweg te gebruiken. De app is ontworpen voor mobiel gebruik en dat blijkt. De lay-out is duidelijk en het is eenvoudig te gebruiken. Perfect om de tijd te vullen als je een paar minuten op de bus moet wachten.

– De verlegenheidsfactor is beperkt. Zeg dat je bijvoorbeeld Jamie Dornan ‘liked’. Hij zal het nooit weten, tenzij hij jou ook ‘liked’.

– Geen ongevraagde e-mails. Op de meeste dating sites kan iedereen je een bericht sturen maar op tinder kan alleen iemand die je hebt ‘geliked’ contact maken.

Tegens

– We hebben ontdekt dat het zeldzaam is voor jongens om daadwerkelijk te beginnen met een gesprek als ze eenmaal met jou zijn gematcht, wat betekent dat je veel matches hebt waar niets uitkomt.

– Het is nog steeds zeer gericht op casual-sex. Veel mannen zitten alleen op Tinder voor een snel contact, dus als je op zoek bent naar een serieuze relatie kan deze app voor jou minder geschikt zijn.

– Het verandert frequent. Je kunt zien wanneer mensen het laatst waren ingelogd. Dus die hete skileraar die je een bericht hebt gestuurd kan 20 minuten geleden online zijn geweest en jouw bericht hebben genegeerd. Ontmoedigend. Maar misschien komt dat omdat…

 

– Het is moeilijk om je te concentreren. De speelsheid van Tinder betekent dat het echt gemakkelijk is om te blijven spelen en dat je die hottie die je gisteren berichten stuurde vergeet. Als je serieus op zoek bent naar iemand, moet je gefocust blijven.

– Het is verslavend. Je bent gewaarschuwd.

Tinder

Nog maar enkele jaren geleden online dating was dat ding velen van ons verondersteld dat alleen wanhopig of griezelige mensen deden, en niemand durfde toe te geven aan het zoeken naar of hebben online hun partner ontmoet; vandaag, het is de gemakkelijkste manier voor singles om nieuwe mensen te ontmoeten, en het lijkt alsof alle alleenstaande dames (en mannen) het doet. Er is er een app in het bijzonder zij gebruiken: Tinder. Hier leggen we uit wat is Tinder, hoe Tinder werkt, waarom Tinder is zo populair, en andere Tinder veelgestelde vragen, inclusief de reden waarom je niet zou kunnen krijgen enig belang. Zie ook: 10 beste sites voor online dating en Wat is Bumble? Tinder minnaars elkaar ontmoeten Bumble, de dating app waarmee de meisjes jagen de jongens

Ik heb bijhouden van het aantal vrienden die mij hebben gevraagd over Tinder verloren. En ik ben niet helemaal zeker waarom, want ik ben niet single. Maar het gaat gewoon om te laten zien hoe geïnteresseerd zijn mensen in de dating app. Ik heb wel een aantal goede vrienden die het gebruiken Tinder, echter, dus gisteren heb ik nam de gelegenheid te dwingen op hen een spel van 20 vragen in een poging om antwoord op uw Tinder veelgestelde vragen. Speciale dank gaat uit naar Paul, die laat ik heb een nieuwsgierige op zijn Tinder profiel en die heeft ook in onderstaande Tinder screenshots (de identiteit van de dames met wie hij heeft geëvenaard zijn beschermd voor de hand liggende redenen). Zie ook: De beste Android apps en beste iPhone apps.

Tinder FAQ: Wat is Tinder?

Tinder is een online dating app die overeenkomt koppels op basis van hun fysieke aantrekkingskracht tot elkaar. Het waarschuwt u voor andere Tinder gebruikers die binnen een bepaalde leeftijdscategorie en geslacht vallen en zijn binnen een bepaalde afstand van uw locatie, en het laat u weten of u een wederzijdse vrienden. Je beslissen of je van het uiterlijk van een persoon: als je dat doet, geweldig; Als je dat niet doet, zullen ze nooit weten. Als je allebei geïnteresseerd dan Tinder’s messaging-functie biedt u een virtual private locatie waar om te chatten en om elkaar beter te leren kennen. Het is heel erg als ingevoerd om de hete vriend van een vriend in een bar, maar de onhandige, dronken matchmaker en de wil-tot-curl-up-en-die cringeworthiness uit de vergelijking verwijdert.

Tinder FAQ: Waarom is Tinder de beste online dating service?

We beweren niet dat dat Tinder is de beste online dating service, maar het is zeker steeds populairder en wordt gesproken over meer dan andere dating service. De mensen die we te hebben gesproken over Tinder alsof het omdat het zo simpel: er is geen 400-vraag registratieproces, en het maakt je niet in een doos voor – als voorbeeld – te zeggen dat je een niet-roker toen eigenlijk bent jullie zijn bekend om te genieten bij gelegenheid en zou niet bijzonder erg dating iemand die rookt. En terwijl persoonlijkheden zijn uiteindelijk wat belangrijk is in een lange-termijn relatie, Tinder erkent dat bij het ontwikkelen van een attractie oprichting aan hoe geschikt u zich bij een persoon komt vaak tweede naar de manier waarop ze kijken. Het is ook zeer geschikt voor mobiel gebruik, bijvoorbeeld als je in de kroeg, heb je een paar biertjes gehad en je hebt je spel gezicht kreeg op.

Tinder FAQ: Hoeveel gebruikers heeft Tinder hebben?

Tinder heeft 10 miljoen actieve dagelijkse gebruikers, dus het is een populaire site waarop je iemand te ontmoeten.

Tinder FAQ: Hoe gebruik ik Tinder?

Tinder Instellingen

Tinder is echt een eenvoudige applicatie te gebruiken. Gewoon downloaden, log in met uw Facebook-profiel, geeft het geslacht en de leeftijd van de mensen die je wilt ontmoeten, en hoe ver je bereid bent om te reizen om hen te ontmoeten bent. Wanneer Tinder vindt mensen die overeenkomen met deze criteria plaatst kaarten op uw scherm dat een grote foto van de persoon te laten zien; raak deze aan een korte beschrijving die ze hebben geschreven zien. Hieronder de foto is een hart pictogram en een kruis – tik op het hart als je hen en het kruis leuk vinden als je dat niet doet, of gewoon vegen offscreen de kaart om deze te ontslaan en verder te gaan naar de volgende. Als je van iemand die ook houdt u Tinder zal u vertellen dat er een match is gemaakt en opent een eenvoudige messaging functie.

Tinder FAQ: Hoe krijg ik Tinder?

Tinder is beschikbaar als een gratis app voor Android of iOS; gewoon downloaden uit de App Store of Google Play. U zult ook een Facebook-account nodig om in te loggen; dit noodzakelijk is voor Tinder om te proberen om u te matchen met de mensen met wie je vrienden of belangen gemeen, en ook basisgegevens zoals uw leeftijd en eventuele foto’s die u toelaten om te verschijnen op uw Tinder profiel.

Tinder FAQ: Moet ik zijn goed uitziende naar Tinder gebruiken?

Iedereen is mooi om iemand. Hoewel het waar is dat degenen wier schoonheid toont sterk door de buitenmuur zal waarschijnlijk maken meer wedstrijden op Tinder, je hebt maar een goede match met iemand met wie je kon een zeer gelukkige toekomst tegemoet.

Tinder FAQ: Waarom ben ik niet krijgen geen rente over Tinder?

Tinder is een tweerichtingsverkeer – je kunt niet gewoon aanmelden, vergeten over de app en hoop dat mensen zullen naar je toe komen. Omdat het berichtensysteem wordt pas mogelijk wanneer beide partijen hun interesse hebben bevestigd, weet u niet dat iemand heeft je leuk vond, tenzij je ook graag hen. Dus als je wilt om de resultaten te zien, het openstellen van de Tinder app en doe mee. Je zou ook kunnen controleren Insurance2Go’s 10 Tinder Geboden voor advies over wat te doen en niet te doen op Tinder als je wilt om een ​​datum te landen.

wanneer een vrouw zoekt man online, bekijk dan deze pagina.

Tinder FAQ: Is het niet verkeerd om mensen op hun uiterlijk beoordelen?

Tinder kaart

Je moet nooit een boek door zijn dekking te beoordelen, maar het is de menselijke natuur om dat te doen. Eerste indrukken zijn belangrijk, en veel relaties worden geboren uit een fysieke aantrekkingskracht, dan bloeien als elke partner krijgt om de andere beter te leren kennen. Op het einde ziet er waarschijnlijk niet uit, maar het dom zijn om aan te nemen dat ze niet een factor spelen in het begin, althans voor sommige mensen zou zijn. De kans is groot, als je niet op zoek bent naar iets op lange termijn, kan looks nog belangrijker zijn.

Tinder FAQ: Wat gebeurt er als ik iemand leuk vind en ze houden niet van mij?

Er is geen noodzaak om je gezicht in schaamte te verbergen. De enige manier waarop iemand zal weten als je ze hebt graag op Tinder is als ze willen ook van jou, dan is er een match is gemaakt en de messaging-functie tussen het paar van jullie actief. Dus je blik zo hoog als je wilt – niemand bellen u op.

Tinder FAQ: Zal ​​iemand die weet dat als ik niet van hen?

Evenzo zal Tinder niet iemand die je fantasieën dat het gevoel is niet wederzijds vertellen. Die persoon zou uiteindelijk wel uit als een aantal weken zijn verstreken en een wedstrijd niet heeft plaatsgevonden, maar de kans is groot dat ze een paar mensen in die tijd vond en zal niet worden pinning al hun hoop op jou. Het is een zeer zachte manier te laten naar beneden degenen bij wie je niet geïnteresseerd bent, zonder kwetsen hun gevoelens.

Tinder FAQ: Ik heb gemaakt tientallen wedstrijden – wie moet ik kiezen?

Tinder messaging

Zodra een match is gemaakt van de messaging-functie is ingeschakeld. Nu is het tijd om te praten te krijgen en zien of uw persoonlijkheden ook overeenkomen. Je hoeft niet om ze allemaal, of een van hen te praten. Het is aan jou.

Tinder FAQ: Zal ​​ik ontmoet een psycho op Tinder?

Alleen de mensen die u graag mag u contact op Tinder, dus er is geen kans dat je een bos van ongevraagde berichten krijgt; en de gebruikers die u hebt toegestaan ​​kan worden geblokkeerd als ze vervelend of een beetje griezelig. Maar je hoeft nog moeten dezelfde regels gelden op Tinder zoals u zou doen met een online dating site: je zult nooit echt weet wie je bent akkoord te ontmoeten totdat u dat doet.

[Home] [tinder] [dating] [Contact]

 

Tinder Review
1.01 (20.19%) 1553 votes
»

© 2018 . Theme by Anders Norén.