Vind hier Uw Partner. > Meer dan 5 miljoen inschrijvingen>

Vrouw zoekt Man

 

 

Vrouwen komen van Venus en mannen van Mars. Er zal uiteraard een kern van waarheid inzitten, maar nog belangrijker dan de verschillen zijn de overeenkomsten. Vrouwen en mannen weten heel goed wat ze willen; het is echter wel eventjes handig om bij jezelf te rade gaan voordat je het datingcircuit instapt. Of je jong of oud bent maakt weinig uit in de liefde, met de juiste instelling kom je binnen de kortste keren aan een leuke man.

Vrouw zoekt man

Het grootste obstakel is het vinden van de partner waar je gelukkig mee kan worden. Waar vind je diegene? En wat zijn de beste manieren om die persoon te leren kennen? Vrouw zoekt man is een veel gelezen kopje in de contactadvertenties. Dankzij internetdating hebben tienduizenden – misschien wel honderdduizenden – mensen elkaar in Nederland de laatste jaren leren kennen.

Hengeltje gooien

Wat zijn enkele handige tips om de juiste man aan de haak te slaan? En wanneer weet je of je ‘beet’ hebt? Met hieronder een aantal tips en adviezen ben je binnen de kortste keren klaar voor een nieuwe vent in je leven. De kans dat het een ‘knapperd’ is, wordt met deze tips een stuk groter. Laten we snel beginnen!

Bereid je voor

De eerste stappen zijn het eenvoudigst. De wetten van de vrouw zoekt man advertentie uit de oude kranten geldt in zekere zin ook online: profileer jezelf zo goed mogelijk. Maak een profiel aan, plaats een of meerdere spontane foto’s en geef wat aanvullende informatie over jezelf. Een gratis profiel aanmaken is bij de meeste datingsites goed mogelijk. Voor nog meer opties – zoals onbeperkt berichten sturen – kan je vaak tegen een schappelijke maandbedrag jouw kans op onvoorwaardelijke liefde, zélf een kans geven.

Wees niet te kieskeurig

Als je vindt dat hij op de paar foto’s op zijn profiel geen leuk overhemd aanheeft, dan mag dat in principe geen reden zijn om hem af te wijzen. Niemand is perfect, ook jij niet. Wie weet kan je met een speels berichtje hem wel duidelijk maken dat jullie samen eens moeten gaan shoppen? Een beetje plagen mag altijd.

Vrouw zoekt man voor lange termijn

Zoek een man die een tijd meegaat. Als jij op zoek bent naar een serieuze relatie, kijk dan naar mannen die dat ook zijn. Korte, heftige romances kunnen ook erg interessant zijn, maar dat is wel een ander type man. Voor op de lange termijn is de inhoud – naast de spectaculaire looks – het belangrijkst.

Zoek naar overeenkomsten

Talloze studies wijzen het uit: hoe meer hobby’s en eigenschappen je gemeen hebt, hoe gelukkig het echtpaar en hoe groter de kans op eeuwigdurend geluk. Al moet je daar natuurlijk nog steeds voor blijven werken.

Vrouw zoekt man die de afwas doet

Het blijkt keer op keer: vrouwen willen behalve een aantrekkelijk uiterlijk en matching innerlijk ook een man die niet te beroerd is om zijn handen uit de mouwen te steken in en rondom het huis. Dit is minstens zo belangrijk als zijn knappe looks. De afwas doen, het vuil buiten zetten, een massage zo af en toe. Eigenlijk zou het moeten zijn: ‘vrouw zoekt man die haar gelukkig maakt’.

Een man die deze dingen graag doet maakt een vrouw gelukkiger. Dit terwijl veel vrouwen uiterlijk nog steeds bovenaan hebben staan. Uiteraard draait veel om het uiterlijk, je moet tenslotte wel een beetje warm voor de man in kwestie lopen. Probeer een combinatie van deze pluspunten te vinden op de honderden profielen met mogelijke partners. Een mooie zoektocht wacht!

vrouw zoekt man
4.25 (85%) 4 votes