Voordat u zelfs maar in de ClickFunnels-software kunt stappen, moet u eerst begrijpen waarom verkooptrechters de sleutel zijn tot het maximaliseren van al uw winst. Ze vertellen je niet alles, dus bekijk deze review om de waarheid te leren kennen ..

Dus salesfunnels zijn belangrijk, toch?

De eerste reden is dat wanneer een bezoeker uw verkooptrechter binnengaat, u deze vervolgens voor het leven hebt. Dit komt omdat de eerste stap in een goede verkooptrechter is om hun e-mailadres te achterhalen.

UPDATE: krijg een gratis proef van kliktunnels (gedurende twee weken) door hun korte video te bekijken. Je kunt na twee weken annuleren als je het niet leuk vindt, maar je kunt zien hoe gemakkelijk het is om geld te verdienen op je website (als je meer dan ongeveer 100-200 bezoekers per maand hebt).

Het gaat allemaal om het e-mailadres

Zodra u hun e-mail ontvangt, begint u met het voorlezen van uw leads over uw product of de service die u zou willen kopen. Je kunt een ‘soap-opera’-reeks bedenken die het vertrouwen van je lead zal opbouwen en hen veel meer bereid zal maken om hun portemonnee te openen en hun geld te spenderen.

De volgende stap in een succesvolle verkooptrechter is het verzenden van al uw leads naar een verkooppagina. Deze pagina is speciaal ontworpen om mensen te laten kopen. Ze bevatten een in het oog springende kop, afbeeldingen, video’s en bulletpoints die alle voordelen beschrijven en uw bezoeker enthousiast maken en u helpen de verkoop te sluiten.

Voor die klanten die hun creditcardgegevens invoeren en een aankoop doen, presenteer je ze vervolgens met een enkele of meerdere eenmalige aanbiedingen, downsells en upsells. Dit is de stap waarbij u echt de winst kunt maximaliseren die u van elke klant kunt maken en hoe u uw bedrijf echt kunt laten groeien.

Het is een getallenspel
Laten we zeggen dat u ongeveer 10% van al uw klanten kunt omzetten met een oefenapparaat van $ 20, waarmee u na de kosten $ 5 winst krijgt. Dit betekent voor elke 100 bezoekers, je gaat gemiddeld 10 verkopen, en je gaat $ 50 winst behalen.

Maar als je 30% van je klanten kunt opkopen om die $ 20-oefenvideo en 10% van al je klanten te kopen, schrijf je dan in voor je trainingsklasse van $ 497 / per jaar. Dus nu, voor elke 100 bezoekers, zou je 10 stuks materiaal, 3 oefenvideos en 1 trainingsles verkopen. Dit betekent dat je $ 697 winst hebt gemaakt, wat een verbazingwekkende toename van 1294% is.

Als u uw winstmarges verhoogt, kunt u uw concurrenten overtreffen met advertenties en meer mensen naar uw verkooptrechter brengen. De wiskunde is eenvoudig: hoe meer bezoekers je krijgt; hoe meer geld je verdient.

Overzicht van stappen om uw eerste trechter te starten:

Het is supergemakkelijk en snel om een ​​trechter te maken (en geld te verdienen) als je deze stappen volgt. Neem eerst een gratis proefversie van 14 dagen (zonder voorwaarden) van Clickfunnels. Als je je eenmaal hebt aangemeld (duurt ongeveer 2 en een halve minuut) kom je hier terug en dan ..

Kies een trechtertype.
Selecteer een sjabloon.
Pas elke pagina aan zodat deze bij uw bedrijf past.
Voeg uw producten toe en zorg ervoor dat al uw e-mail- en betalingsintegraties zijn ingesteld.
Stel een domeinnaam in voor uw nieuwe trechter.
Sla je trechter op.
Het beste van klikfunnels (voordelen en functies)
1: Geweldige visuele slepen-en-neerzetten-editor
Hoewel ClickFunnels een goed beginpunt biedt met de sjablonen, is hun editor waar je echt elke pagina je eigen maakt. De pagina’s zijn ingedeeld met secties die een aantal rijen en kolommen kunnen bevatten en u gebruikt uw muis om elementen rond te slepen en deze op de gewenste locatie te plaatsen.

De editor is erg intuïtief en u kunt de tekstelementen inline bewerken. Alles is op een logische manier georganiseerd, zodat u geen tijd verspilt aan het zoeken naar de dingen die u wilt doen. Als een toegevoegde bonus is er geen codering vereist!

2: Enorme selectie van pagina-elementen
Elementen zijn essentieel om u de flexibiliteit te geven om alle gewenste pagina’s te ontwerpen. Basiselementen zijn een kop, afbeeldingen, tekst, knoppen, invoerformulieren en video-widgets. Dit zijn de basisbouwstenen voor een landingspagina. Aanvullende geavanceerde elementen zijn onder meer sms-registratie, enquêtes, prijstabellen, voortgangsbalken, Facebook-opmerkingen, veelgestelde vragen over blokken, afteltijden en aangepaste HTML.

3: Uw trechters delen met vrienden en klanten
Het doel is om wat extra geld te verdienen en met ClickFunnels kun je een link naar de trechter pakken die je zojuist hebt gemaakt en deze delen. Wanneer iemand deze URL bezoekt, kunnen ze deze trechter rechtstreeks aan zijn account toevoegen als ze al lid van het platform zijn.

Anders kunnen ze zich aanmelden voor de gratis proefperiode en vervolgens de trechter toevoegen aan het account. Het beste is dat deze link ook als uw affiliate-link fungeert en u provisie krijgt wanneer een nieuwe gebruiker op het platform blijft.

Nadelen van clickfunnels

Er zijn slechts enkele nadelen, zoals de traagheid van het toevoegen van een trechter en de limiet van trechters die u kunt maken (er zijn verschillende pakketten). Er is ook een steile leercurve die voor sommigen intimiderend kan zijn, maar het zou geen probleem moeten zijn als je echt je bedrijf wilt ontploffen.

 

Rate this post