MalwareBytes
Malware en adware verwijderen software
MalwareBytes
Geschreven door: Jason
Datum van Uitgave: 11/20/2015
Beste software van dit moment om malware te verwijderen.
9 / 10 sterren
Malwarebytes

 

Anti-Malware beoordeling
Malwarebytes ‘Anti-malware is een eenvoudige en makkelijk te gebruiken applicatie, die mensen kunnen helpen vechten tegen malware. Volgens de makers, moeten mensen de PREMIUM versie, die een real-time bescherming, sneller scanners biedt, en maakt plannen scans of database updates te kiezen. Het bevat ook een interface-volledig vernieuwd gebruiker (UI) en het vermogen om 3 PCs beschermen tegelijk. Echter, het lijkt erop dat Malwarebytes gratis versie is ook in staat om te concurreren met de toonaangevende producten die belofte te detecteren en verwijderen van alle soorten malware, zoals wormen, Trojaanse paarden, rootkits, schurken, dialers, spyware en andere cyber infecties. De laatste zijn versie, die 19 maart 2015 werd geïntroduceerd – Als u besluit om dit programma te downloaden, zul je Malwarebytes Anti-Malware 2.1 te downloaden.

Malwarebytes beoordeling door 2spyware onderzoekscentrum:
Na het testen van Malwarebytes ‘Anti-malware op onze computers, merkten we dat het een zeer aanpasbare tool, die een aantal extra hulpprogramma’s voor handmatig verwijderen van malware is. Het programma is beschikbaar in vele talen en het heeft geen problemen met het runnen naast andere anti-virus en anti-spyware programma’s. Malwarebytes scan onderscheidt zich door zijn snelheid. Dit betekent echter geen zichtbare gevolgen CPU hebben. Vanwege de geavanceerde technologie, malware niet in staat om Malwarebytes scanners blokkeren en de verwijdering.

De nieuwste, Malwarebytes Anti-Malware 2.1, versie kunnen gebruikers nu scannen binnen archieven en zich te ontdoen van spyware sneller. Trouwens, te beginnen met 1,70 versie, het programma identificeert Microsoft Windows 8 en Internet Explorer 10 in haar scan logs, automatisch standaard quarantaine gedetecteerde spyware en elimineert het. Gebruikers kunnen toestaan ​​dat een bedreiging voor de tijdelijk uit te voeren of voeg een gedetecteerd item om de lijst van te negeren als het een onschuldige toepassing. Er wordt beloofd dat tabblad Extra zal worden versterkt met meer van de nieuwe content in de toekomst.

Dus, waarom zou ik Malwarebytes downloaden?
Kortom, Malwarebytes Anti-Malware is een krachtige tool, die kan worden gebruikt voor het houden van uw systeem veilig. In tegenstelling tot de meeste van de beveiligingsprogramma’s, biedt het een live-bescherming en volledige scans voor alle stations, om de gebruiker de mogelijkheid om de PC te repareren met Malwarebytes zonder een probleem geven. De database van dit programma kan zo vaak als u wilt worden bijgewerkt. Toch zijn er een aantal nadelen die we hebben gemerkt: Malwarebytes bonus, de live-bescherming, komt alleen met de Premium-versie en, nou ja, het is een programma om alleen te vechten tegen malware, dus het kan niet worden vergeleken met de meer serieuze software die er zijn .

Rate this post