Voordat u zelfs maar in de ClickFunnels-software komt, moet u eerst begrijpen waarom verkooptrechters de sleutel zijn om al uw winst te maximaliseren. Ze vertellen je niet alles, dus bekijk deze review om de waarheid te leren kennen ..

Dus verkooptrechters zijn belangrijk, toch?

De eerste reden is dat wanneer een bezoeker uw verkooptrechter binnenkomt, u deze vervolgens voor het leven hebt. Dit komt omdat de eerste stap in een goede verkooptrechter is om hun e-mailadres te achterhalen.

UPDATE: krijg een gratis proef van kliktunnels (gedurende twee weken) door hun korte video te bekijken. Je kunt na twee weken annuleren als je het niet leuk vindt, maar je kunt zien hoe gemakkelijk het is om geld te verdienen op je website (als je meer dan ongeveer 100-200 bezoekers per maand hebt).

Het gaat allemaal om het e-mailadres
Zodra u hun e-mail ontvangt, begint u met het voorlezen van uw leads over uw product of de service die u zou willen kopen. Je kunt een ‘soap opera’-reeks bedenken die het vertrouwen van je lead zal opbouwen en hen veel meer bereid zal maken om hun portemonnee te openen en hun geld te spenderen.

De volgende stap in een succesvolle verkooptrechter is het verzenden van al uw leads naar een verkooppagina. Deze pagina is speciaal ontworpen om mensen te laten kopen. Ze bevatten een in het oog springende kop, afbeeldingen, video’s en bulletpoints die alle voordelen beschrijven en uw bezoeker enthousiast maken en u helpen de verkoop te sluiten.

Voor die klanten die hun creditcardgegevens invoeren en een aankoop doen, presenteer je ze vervolgens met een enkele of meerdere eenmalige aanbiedingen, downsells en upsells. Dit is de stap waarbij u echt de winst kunt maximaliseren die u van elke klant kunt maken en hoe u uw bedrijf echt kunt laten groeien.

Het is een getallenspel
Dus laten we zeggen dat je in staat bent om ongeveer 10% van al je klanten te converteren om $ 20 oefeningsapparatuur te verkopen waarmee je $ 5 winst krijgt na de kosten. Dit betekent voor elke 100 bezoekers, je gaat gemiddeld 10 verkopen, en je gaat $ 50 winst behalen.

Maar als u 30% van uw klanten kunt omzetten in het kopen van die $ 20-oefenvideo en 10% van al uw klanten om in te schrijven voor uw trainingsklasse van $ 497 / per jaar. Dus nu, voor elke 100 bezoekers, zou je 10 apparaten, 3 oefenvideos en 1 trainingsles verkopen. Dit betekent dat je $ 697 winst hebt gemaakt, een geweldige toename van 1294%.

Als u uw winstmarges verhoogt, kunt u uw concurrenten overtreffen met advertenties en meer mensen naar uw verkooptrechter brengen. De wiskunde is eenvoudig: hoe meer bezoekers je krijgt; hoe meer geld je verdient.

Categorie├źn: Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *