De webshop voor lockers

Locker.nl is een in Bergen op Zoom gevestigde zaak die is gespecialiseerd in lockers. Via de webshop van dit bedrijf kun je informatie inwinnen over opbergruimtes, rondkijken in hun assortiment en contact opnemen met medewerkers van Locker.nl. Deze webshop heeft een enorm aanbod aan lockers en stelt daarnaast service voorop. De medewerkers zijn vaak en eenvoudig te bereiken en proberen zo snel mogelijk te leveren.

 

Verschillende soorten opbergruimtes

Lockers.nl heeft een grote diversiteit aan lockers ter beschikking. Om te beginnen zijn er de standaard opbergkluisjes. Elk kluisje heeft zijn eigen kenmerken. Ze zijn verschillend in lengte, kleur en materiaal. Locker.nl verkoopt deze onder de namen Premium, Cube, Doorzichtige, Aquarius Houten, Kunststof en Evolo lockers. Deze kluisjes zijn geschikt voor allerlei (relatief kleine) objecten. Een meer specifieke locker is beschikbaar in de vorm van een was uitgifte locker. Deze opbergruimtes zijn uitermate geschikt om schone en vuile kleding op te bergen en gescheiden te houden. Een ander soort kluis dat gericht is op het opbergen van kleding, maar natuurlijk ook andere voorwerpen, zijn de garderobekasten. Ook deze kasten zijn in verschillende vormen en maten te krijgen, naar gelang jouw wensen.

 

De werkkasten die zijn terug te vinden op de website van Locker.nl doen hun naam vanzelfsprekend eer aan. In vijf verschillende varianten zijn deze kasten geschikt om schoonmaak- en onderhoudsartikelen bij elkaar te houden achter gesloten deuren. Heb je andere kostbare spullen die je per se uit de handen van anderen wil houden, dan zijn er de daarvoor speciaal bestemde kluizen. Je gebruikt deze kluizen bijvoorbeeld voor waardevolle eigendommen, speciale documenten of andere, belangrijke bezittingen. Ze zijn voorzien van brand- en inbraakwering en verkrijgbaar in verschillende weerstandsniveaus.

 

Dan zijn er ook nog lockers die op een specifieke locatie het beste tot hun recht komen. Een voorbeeld hiervan zijn de schoolkluisjes en kantoorkasten. Boeken, documenten en ander waar van bijvoorbeeld informatieve aard kunnen in deze opbergruimtes hun weg wel vinden. Mocht je meer geïnteresseerd zijn in beveiligde kasten die zijn ontworpen voor een bepaald object, dan kun je bij Locker.nl terecht voor postkasten en laptopkasten.

 

Accessoires

Naast complete lockers, kluizen en kasten kun je bij Locker.nl ook voor accessoires kiezen. De mogelijkheid bestaat om sloten te kopen. Het gaat hierbij om sloten die met een fysieke sleutel te gebruiken zijn, sloten met een combinatieslot of elektrische sloten, eveneens werkzaam met een code. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen uit aanvullende onderdelen. Hierbij moet je denken aan accessoires die de kluisjes en kasten netjes afwerken en ze zo van een nette uitstraling voorzien. Hieronder vallen onder andere stofkappen, plinten en pootjes.

 

Levering

Uitzonderingen daargelaten zijn de producten van Locker.nl op voorraad en worden daarom binnen enkele dagen geleverd. Levering vindt plaats op werkdagen tussen 09:00 uur en 18:00 uur. Mochten deze tijden niet gunstig voor je zijn, dan dien je tijdig contact op te nemen met de werknemers van Locker.nl. Dit om mogelijke miscommunicatie en onnodig werkt te kunnen voorkomen. Kijk op de website van Locker.nl voor meer informatie wat betreft producten, service en leveringen.

Voor veiligheid kun je terecht bij Locker.nl
1 (20%) 4 votes