Magento is een prachtig platform voor ambitieuze webshops. Je kunt er meerdere webshops mee beheren en tot wel 1000 producten in een uitgebreide categorie structuur aanbieden. Magento managet je voorraad, kan gekoppeld worden aan diverse kassasystemen en is zelfs uitgerust met BTW-instellingen voor internationale bestellingen. Daarnaast koppel je Magento heel makkelijk aan betaal- en verzendpartners. Een prachtig systeem voor je webshop, met alle mogelijkheden om hoog in de zoekmachines te scoren.

Als het gaat om zoekmachine optimalisatie, valt er bij Magento nog wel een en ander te winnen. Als SEO specialist met diepgaande kennis over optimalisatie zetten wij graag Magento SEO voor je in.

SEO, een technisch én inhoudelijk verhaal

Optimalisatie voor zoekmachines is een complex verhaal. Er komt zowel een technische als een inhoudelijke kant bij kijken. Heb je in je Magento webshop een aantal technische verbeteringen door laten voeren, dan zal Google je webshop waarderen als high quality. Met een hogere ranking, meer bezoekers en meer omzet tot gevolg.

Een goed idee dus om de SEO voor je Magento webshop uit te besteden aan een specialist. Zo weet je zeker dat alle aspecten aan bod komen en dat jouw webshop is geoptimaliseerd op alle belangrijke technische onderdelen.

Naast het inrichten van de ‘technische ruimte’, dient Magento ook op de inhoud gecheckt worden voor een verbeterde vindbaarheid. Bij Sezz weten we alles over de ideale plaats voor zoekwoorden, het inzetten van longtail zoekwoorden en hoe je de producten zelf moet optimaliseren. Hoe beter jouw webshop en producten vindbaar zijn, hoe meer omzet je draait.

Sezz zet alles in het werk om zoekmachine optimalisatie voor jouw Magento webshop te laten werken. Benut je alle mogelijkheden voor optimalisatie, dan is SEO de ideale manier om zonder advertenties toch een rendabele online marketing voor jouw webshop te voeren.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *