Wat er gebeurt er met jouw loon in 2023

Dienstverlening
loon 2023 sezz

Dinsdag 20 september (Prinsjesdag) heeft het kabinet de nieuwe plannen voor 2023 bekend gemaakt. Een deel hiervan zal nog door de Tweede Kamer moeten, maar er kan al rekening worden gehouden met een aantal verschillende punten.

Deze maatregelen zijn aangekondigd om de financiële situatie van diverse werknemers te verbeteren. Daarnaast moet ook de druk op onder andere cao-onderhandelingen over lonen verlaagd worden. Hierbij kan je denken aan de verhoging van het minimumloon en de arbeidskorting. Sezz heeft hieronder alle financiële plannen omschreven op nog een aantal andere veranderingen in 2023 na, zoals de verhoging van de huurtoeslag en de verhoging van het kindgebonden budget voor ouders.

Plannen van 2023

Het kabinet heeft verschillende plannen klaarliggen voor 2023 die de financiële situatie van de werknemers zou moeten verbeteren. Het is als werknemer van belang dat jij rekening houdt met deze plannen. Deze kunnen namelijk ook diverse voordelen voor jou hebben. De volgende financiële plannen die klaarliggen voor 2023 zijn:

  • Wettelijke stijging minimumloon met 10,15%
  • Hogere arbeidskorting
  • Ongewijzigde bijtelling
  • Hogere onbelaste thuiswerkvergoeding
  • Onbelaste vergoeding reiskosten omhoog
  • Extra geld voor STAP

Edis Recruiters

Recruitment bureau Edis is altijd op zoek naar de perfecte match tussen werkgever en werknemer. Tevens zijn zij up-to-date van al deze financiële veranderingen voor het aankomende jaar. Zij weten wat dit betekent voor de werkende mensen en welke voordelen zij eruit kunnen halen.

Edis beschikt over een ruim en divers aanbod aan vacatures op de website. Dankzij het grote netwerk waarover zij beschikken vinden zij in bijna alle gevallen de perfecte match. Zij helpen jou met solliciteren en een nieuwe stap in je carrière. Bekijk de meest bekeken vacatures van Edis via de knop hieronder.

Bekijk Edis meest gezochte vacatures

Sezz

Sezz houdt jou up-to-date over de meest recentste onderwerpen. Wil jij graag meer zien over een ander bepaald onderwerp? Laat dit dan vrijblijvend weten via de contactpagina.